var msg_box ="Tyvärr, det är copyright på denna blogg! ♥"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Matte

Hejsan! Ursäkta för den dåliga uppdateringen, jag har inte varit på blogghumör helt enkelt.. Just nu sitter jag på natten och kollar på Mr.Bean. Idag ska jag till stallet och rida Charlie. Jag vet inte riktigt med vem än men jag hittar säkert någon. Annars får jag väl fråga om jag kan få rida på volten men i värsta fall får jag tömköra eller köra frihetsdressyr. Vi fick betyg idag på matteprovet och engelska-redovisningen. Jag säger bara att det var bra, jag är väldigt nöjd! Kunde ha gjort bättre i engelskan om jag ska vara kritisk men jag är ändå nöjd. Nu ska jag fortsätta kolla på världens tråkigaste film. Pusshej <3
KAN NI GISSA VAD JAG FICK FÖR BETYG? DET VAR INTE A IAF ;)


Inte så mycket..

Jag har inte så mycket att skriva om, typ inget har hänt idag.. Heheh, kul dag va? Aja, ursäkta för tråkigt och kort inlägg..
Fettos på flexen :o
(Detta skulle ha kommit upp igår men Blogg.se ville inte samarbeta..)


Saknar mitt långa hår :'(

(Ignorera mitt face, peddoface nr.1)


Gårdagens ridpass

Hejhej!
Igår så red jag ut Charlie med Jane/Majstro. Vi red en mysig tur till vänster. Mest skritt och trav för Charlie hade lite träningsvärk från galoppen dagen innan så vi tog kanske två galopper men mest skritt. Jag tränade lite på galoppfattningar eftersom att det är min och Challes svagaste länk.. Sista galoppfattningen var jättebra, då tog han i bakifrån och inte bara kastade sig in i galoppen. Duktiga hesten <3 Sen mötte vi en travare som kom skenande nerför backen och höll på att köra rakt på oss, om inte Majstro hade stått framför så hade Charlie skenat hela vägen hem.. Och dendär gubben sa inte ens förlåt. Dålig stil tycker jag! Aja, nu ska jag ha lektion så vi hörs!


Godmorgon!

Godmorgon Sverige, idag är det måndag! Först blir det skola till 16:00 och sen är det ridning. Jag snackade med Ulrika igår och hon sa att vi ska hoppa lite. Jag hoppas på Charlie eller Alfons men helst Charlie.. Men först ska jag klara mig igenom en hel skoldag.. Hahah nej men måndagar är min senaste dag. Inte så kul precis efter helgen direkt.. Nu ska jag äta frukost så vi hörs <3


Footar

Står och fotar D-ponnyerna nu, återkommer senare <3


Yesterday was a good day!

Igår hann jag med en del.. Upp klockan kvart i 6 för att sedan följa med Emma och Sara när de tävlade allsvenskan Div 2. Jag skulle ha varit med om inte jag hade glömt att berätta för mamma att det var på hösten, hon trodde att det var på våren.. Men det var kul att fota iaf, jag stod precis vid Agriahindret så jag fick en del bra bilder! Ikväll blir det nog att sitta och skicka massa bilder till olika personer ;) Vi kom hem 1 (!) och då gjorde vi i ordning hästarna och sen gick vi upp till Emmas skåp eftersom att hon skulle rensa det till loppisen som kommer vara på dressyrtävlingen på Rörby. (Det blev en väldigt lång mening..) Vi flummade lite och sen flummade vi lite till. Heheh.. Efter det så kom Elvira och skulle rida Terry så jag red ut Alfons med henne. Vi red i solnedgången och det var jättefint ljus, mest skritt och lite trav och galopp. Hästarna var pigga och glada, ryttarna också för den delen.. Vi pratade massor om lite olika saker, ibland behövs lite tjejsnack.. Tack Elvis för en übermysig tur <3 Nu ska jag äta frukost, seeU!


Tillbaka

Hejhej!
Nu har jag fått tillbaka en del av mitt bloggsug så nu får ni uppdatering :D Idag blir det nog bara mobilbloggning eftersom att jag ska fota galoppen typ hela dagen. Ines ska tävla Manne och vi kommer åka med Hanna, en ny tjej som ska tävla Cropper.
Jag ska precis börja på ett inlägg om vad jag gjorde igår, så håll utkik! Puss ❤


Can you feel the love?

Tja blöggen, sitter just nu i bilen påväg till min kusins kalas. Intressant va? Imorrn så ska jag till stallet och fota Jane, jag ska visa henne vägen som vi red på mitt ridläger. (Där jag var livrädd)
Fast vi får se om det går, det kommer vara sjuukt blött.. Annars får jag väl fota på sandvägarna. På Måndag är det ridlektion, kulkul! Nu ska jag börja på ett annat långt inlägg. Det kommer komma upp någon gång i veckan.. Pusshej <3


RSS 2.0